TOMMY´S HJEMMESIDER - KLIK IND

Belgien & Ypres - Intro til turen i 2013

Kasteel Tripel er en West Flamsk Tripel øl med anvendelse af belgiske humle og brygges af Castle Brewery Van Honsebrouck, Oostrozebekestraat 43, Ingelmunster, West Flanders, Belgium. Bryggeren Xavier Van Honsebrouck kendetegner øllen som en type, der er solid som e borg. Denne tripel har en alcoholprocent på 11% og er en af de få som opnår en så høj alkoholprocent. Den kan lagres i flere år - 12 år kan godt lade sig gøre! Denne tripel-øl blev lanceret for et par år efter Kasteel Donker, hvilket gør det til det næstældste medlem af Kasteel familien. Den enestående blanding af ædle malte og humle får denne Tripel til at have en udsøgt aroma og en særlig mild smag. Oprindeligt denne øl blev kaldt Kasteel Blond, indtil bryggeriet valgte at producere en ny blond sort med en lavere alkoholprocent, som kom til at hedde Kasteel Blond medens den oprindelige bryg Kasteel Blond blev re-døbt til Kasteel Tripel. Denne Kasteel Tripel hører til grundfamilien af øl med betegnelsen "Trignac". Øllen var den første som blev og bliver modnet i brandy vin-tønder. Jeg fik den serveret på Restauranten Hill 60 ved byen Zillebeke til en belgisk nationalspise, en asparges-ret, som øllen er specielt god til iht. bryggeriets noter m.v. Øllen kan trods sin høje alcoholprocent varmt anbefales! Den smager fantastisk godt og man mærker slet ikke den høje alcoholprocent - kun bagefter!! Fik en 2 retters menu med forskellige ingredienser på grundlag af nationalspisen asparges - herunder også en isanretning med asparges-is! Mums - hvor smagte det godt! Stor oplevelse.

Nyeste kommentarer

03.03 | 11:48

hej morfar, det er Nicolai. Fed hjemmesid...